Ed Home levert ook maatwerk in Draaikiep ramen.

Ed Home biedt verschillende oplossingen voor draaikiep ramen.
Voor kunststof kozijnen kunnen speciale klemsteunen worden toegepast. Hierbij wordt er
niet geboord en geschroefd in de kozijnen. Vrijwel alle producten zijn hier vervolgens aan te
bevestigen. Met of zonder spankabelgeleiding.

Fit Frame is een relatief nieuwe oplossing voor uw kostbare kunststof kozijnen. Met speciale clips wordt een aluminium raamwerk op uw kozijn “geklikt”. In dit raamwerk kunnenrolgordijnen, jaloezieen en plisse/duette verwerkt worden. De profielen zorgen voor een fraaie aanblik en een goede geleiding voor alle producten. De profielen zijn leverbaar in
technisch zilver, Ral 9010 en Ral 9001.

Magnet System is een nieuwe variatie op de Fit Frame. Dit systeem kan naast de kunststof kozijnen ook op de houten kozijnen geplaatst worden. Ook hierbij wordt een aluminium raamwerk gebruikt. Deze wordt echter niet met clips maar met magneetband
bevestigd. Zowel de Fit Frame als het Magnet System zijn indien nodig makkelijk zelf los te halen.


Speciaal voor de plisse en duettes zijn montagezijprofielen leverbaar, die in de dag worden geplakt en waar vervolgens de ingespannen versies op worden gemonteerd. Perfect in combinatie met een topdown functie. De zijprofielen dichten de daarnaast de lichtkieren af, die bij een in de dag montage normaal gesproken automatisch ontstaan.

De producten kunnen eenvoudig met handgreepjes of trekkoorden bediend worden.
Alle systemen (behalve de klemsteunen) kunnen ook op deuren en vaste ramen gemonteerd worden. Hierbij is het wel belangrijk de maximale breedtematen in de gaten te houden.

Het laatste nieuwe systeem voor draaikiep ramen is sinds januari 2018 toegevoegd aan de Ed Home collectie. De benodigde klemsteunen zijn compacter en functioneler, dan de reeds bestaande systemen. Daarnaast is het eenvoudiger te monteren en in prijs een stuk aantrekkelijker geworden. Zowel plisse als duette stoffen zijn in het nieuwe systeem leverbaar.

Aan de hand van modellen en stalen informeert Ed Home u graag over de mogelijkheden bij
u thuis

Persoonlijk advies aan huis?

AFSPRAAK MAKEN