Ed Home levert ook maatwerk in horren.

Ed Home levert horren voor ramen en deuren. Vaste horren, rolhorren of plisséhorren.

De verschillende profielen zijn in een aantal standaard kleuren te leveren en daarnaast zijn op verzoek alle RAL-kleuren leverbaar.

Ed home adviseert u graag bij u thuis, aan de hand van enkele demonstratiemodellen, over de verschillende mogelijkheden en maakt aan de hand van uw wensen een passend voorstel.

De plissehordeuren van Unilux zijn sinds maart 2013 op een aantal punten gewijzigd, waardoor de toepassingsmogelijkheden zijn vergroot.
De maximale breedte maten zijn 110, 145 en 180 cm geworden. De deuren kunnen in de dag geplaatst worden, maar kunnen tegenwoordig ook op de dag mogelijk, zonder extra hulpprofielen. Deze mogelijkheid kan alleen Unilux bieden met een gepatenteerde techniek. 

Alle horren zijn standaard in 5 RAL-kleuren leverbaar, maar kunnen tegen meerprijs in alle bestaande Ral kleuren worden gespoten. 

Speciaal voor de openslaande tuindeuren en grote schuifpuien is een dubbele plissehordeur leverbaar. Deze dubbele plissehordeur kan grote
openingen afsluiten voor insecten. Aan beide zijden van de opening wordt 1 plissehordeur geplaatst. De beide plissehordeuren sluiten in het midden tegen elkaar door middel van een magneetsluiting. Deze magneetsluiting is verwerkt op de plaats waar normaal gesproken de borstel
zit en valt dus helemaal niet op. Zowel de onder- als bovengeleider lopen door en vormen een geheel met het kozijn. Ook de dubbele plissehordeur kan zonder hulpprofielen op de dag geplaatst worden.

Raamplisse hor voor inklem en voorzet unit

De raamplissehor is strak vormgegeven en soepel lopende hor, met het geplisseerde gaas zorgt het voor een muggen-vrije nachtrust.

Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats.

Er is geen veer nodig zodat de plissehor als inklem en voorzet unit bijna geruisloos en met weinig kracht bediend kan worden. Omdat het gaas zwart is en daardoor niet reflecteert, wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd. In verstek gezaagde aluminium profielen zorgen voor een luxe uitstraling.

Persoonlijk advies aan huis?