Ed Home levert ook maatwerk in houten jaloezieën.

Hout is voor elk interieur een belangrijke sfeermaker. Houten jaloezieën zijn niet alleen sfeerbepalend, maar ook nog eens functioneel. Het heeft uiteindelijk dezelfde voordelen als een aluminium jaloezie. Door het tuimelen van de lamellen bepaalt u zelf uw lichtinval en privacy. Het aanbod in houten jaloezieën is afgelopen jaren zeer uitgebreid. Er is keuze uit diverse houtsoorten (Abachi, Essen, Mahonie, Walnoten en Koral) en kleuren. Voor degene die echt iets exclusiefs in huis willen halen bestaat er zelfs de mogelijkheid om de jaloezie in echt bladgoud of bladzilver geleverd te krijgen!Bij de systemen kunt u kiezen uit een gesloten of open bovenbak.

De lamelbreedtes variëren tussen de 35 en 75 mm. Houten jaloezieën worden veelal gecombineerd met een breed, bijpassend ladderband. Ook dit is in diverse kleuren zelf te combineren en geeft de jaloezie een stoer uiterlijk.
Naast de jaloezieën zijn er rolgordijnen en vouwgordijnen in hout leverbaar. De zogenaamde geweven hout produkten.

Ed Home laat u graag alle mogelijkheden en kleuren bij u thuis zien en maakt aan de hand van uw wensen een passend voorstel.

Nieuwe aanvulling 2022

Een behoorlijke collectie uitbreiding geeft vanaf februari 2022 nog veel meer keuze en toepassingsmogelijkheden van de houten jaloezieën. De Bamboe collectie is populair omdat deze houtsoort zich goed leent voor de houten jaloezie.

Bamboe is een qua gewicht lichter en valt in de meest gunstige prijsklasse. Een aantal kleuren zijn zelfs leverbaar tot 300 cm breed. De basswood jaloezie is nu leverbaar tot 360 cm breed.

Een nieuw fraai detail is ladderband met een breedte van 10 mm. Een mooi alternatief voor het standaard ladderkoord of het brede ladderband.

Persoonlijk advies aan huis?

AFSPRAAK MAKEN