Ed Home levert ook maatwerk in jaloezieën

De alom bekende jaloezieën zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Het is nog steeds een ongeëvenaard produkt, als het gaat lichtregeling.Door het tuimelen van de lamellen kan men zelf de (zon)lichtinval bepalen. Ook de privacy is op deze manier goed te regelen. Zowel de lamellen als de bovenbak zijn van aluminium en daarom leent dit produkt zich heel goed voor toepassing in badkamers en keukens.

De lamellen zijn leverbaar op 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Met name de 50 en 70 mm is helemaal trendy.

Deze jaloezie is in allerlei nieuwe kleuren leverbaar en heeft in combinatie met met “klassieke” ladderband een stoere uitstraling. Diverse kleurenwaaiers bieden een enorme keuze aan kleuren en uitvoeringen. Zo zijn er matte, zijdeglans en hoogglans lamellen, maar ook transparante uitvoeringen en lamellen met structuur en designs.

Ook combinaties met een houten tuimeltechniek geven weer nieuwe mogelijkheden. Hierdoor zijn jaloezieën in heel verschillende interieurs toe te passen. Een jaloezie is in combinatie met een spankabel of fixeersteun ook goed toe te plaatsen op deuren, draaikiepramen en dakramen.

Ed Home laat u graag al deze mogelijkheden van jaloezieën bij u thuis zien en maakt aan de hand van uw wensen een passend voorstel.

Persoonlijk advies aan huis?