Ed Home levert ook maatwerk in lamellen.

Het lamelgordijn, zoals het tegenwoordig wordt genoemd, is bezig met zijn comeback. Het succesvolle produkt uit de jaren 70 mag weer en kan weer. Fabrikanten spelen hier op in door fraaie nieuwe collecties te bieden aangepast aan de wensen van deze tijd. De 89 mm brede lamel is het meest favoriet. De nieuwe stoffen hebben een warme uitstraling en ook het wasbare aspect krijgt alle aandacht.

De pvc lamel blijft natuurlijk het meest praktisch als het gaat om kwetsbaarheid en onderhoud.

Daarom blijft de pvc lamel ideaal voor vochtige en steriele ruimtes en is ook projectmatig favoriet. Ook hierin is de keuze aanzienlijk uitgebreid. Er kunnen helemaal mooie effecten worden bereikt met onder andere de transparante, melkglasachtige lamellen die in diverse kleuren kunnen worden geleverd. Ook de aluminium lamel is het overwegen waard.

Deze iets gebogen lamel geeft een stijlvolle uitstraling. De 70 mm brede uitvoering hiervan is ook goed toe te passen bij de wat kleinere ramen. De geperforeerde lamel is een mogelijkheid indien u een bepaalde transparantie wenst te behouden.

Grote raampartijen en ramen met een schuine zijde vragen nog steeds om de toepassing van de verticale lamel. Naar keuze kan het pakket links of rechts of in het midden worden geparkeerd. De zelfcorrigerende runner zorgt ervoor dat de lamellen altijd mooi evenwijdig hangen en bij het aanstoten meeveren en vervolgens weer in hun oorspronkelijke positie terugvallen.

Ed Home laat u graag al deze mogelijkheden van lamellen bij u thuis zien en maakt aan de hand van uw wensen een passend voorstel.

Persoonlijk advies aan huis?

AFSPRAAK MAKEN