Ed Home levert ook maatwerk in rolgordijnen.

Rolgordijnen behoren nog steeds tot een van de meest toegepaste produkten in de woninginrichting. Dit heeft te maken met de enorme veelzijdige toepassingsmogelijkheden van het produkt. Voor vrijwel elk vertrek is er een oplossing met rolgordijnen denkbaar, omdat de stofkeuze de laatste jaren aanzienlijk is uitgebreid en de kwaliteit van zowel de stoffen als de techniek zich verder heeft ontwikkeld. Zo zijn vrijwel alle stoffen tegenwoordig van 100 % polyester en zijn er ook rolgordijnen in screendoek leverbaar.

De stoffen zijn met name door de toevoeging van diverse transparante kwaliteiten veel decoratiever geworden en zijn daarom zeer sfeerbepalend geworden in het hedendaagse interieur. Deze transparante stoffen zijn goed te combineren met overgordijnen. Verschillende kwaliteiten zijn ook als paneelgordijn leverbaar en daarom ook goed te combineren.

Voor de slaapkamers zijn nog steeds de verduisteringskwaliteiten favoriet. Tegenwoordig met een meegekleurde of witte achterzijde leverbaar. Ook zijn deze rolgordijnen prima geschikt voor alle soorten dakramen. De afgelopen jaren zijn er diverse nieuwe opties bijgekomen. Zo zijn er verschillende onderlatten en nieuwe schulpranden leverbaar.Een design rolgordijn laat zich heel goed combineren met een strakke aluminium onderlat in combinatie met een metalen bedieningsketting.

Ed Home laat u graag al deze mogelijkheden van rolgordijnen bij u thuis zien en maakt aan de hand van uw wensen een passend voorstel.

Persoonlijk advies aan huis?

AFSPRAAK MAKEN