Ed Home levert ook maatwerk in vouwgordijnen.

Vouwgordijnen vallen echt onder de decoratieve raambekleding. Dit produkt heeft de afgelopen 15 jaar een hele ontwikkeling ondergaan en voldoet nu dan ook aan alle eisen wat u van een luxe produkt mag verwachten. De techniek is optimaal verbetert en maakt het nu ook mogelijk om grote ramen van vouwgordijnen te voorzien. Het kettingsysteem is voorzien van een vertraagmechaniek waardoor het altijd soepel loopt en weing aan slijtage onderhevig is.
Men kan kiezen uit vouwgordijnen met en zonder baleinen. Nieuwe confectie methoden in combinatie met strakke aluminium baleinen geven de hedendaagse vouwgordijnen een superstrak aangezicht.

De nieuwe stoffen worden veelal geselecteerd op wasbaarheid en krimptolerantie. De trevira cs kwaliteit is hier een goed voorbeeld van. Door kamerhoge stoffen toe te passen is het ook mogelijk om vouwgordijnen zonder naden te confectioneren. Voor kwetsbare stoffen, zoals zijde en linnen bestaat de mogelijkheid tot voeren. Voeren gebeurt ook veel met vouwgordijnen die in slaapkamers worden toegepast. Het zorgt voor een goed verduisterend effect. Exclusief voor de regio heeft Ed Home een collectie vouwgordijnen, die in Tunesie worden geconfectioneerd. Dit zijn niet alleen mooie vouwgordijnen, maar worden ook nog eens voor een mooi prijsje geleverd. Vraag Ed Home naar deze speciale collectie ! De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid, waardoor het mogelijk is om voor elk interieur wel een passende stof te vinden, van stijvol klassiek tot modern design.

Allerlei leuke opties geven de liefhebber de mogelijkheid voor dat extra persoonlijke tintje aan het vouwgordijn.

Ed Home laat u graag al deze mogelijkheden van vouwgordijnen bij u thuis zien en maakt aan de hand van uw wensen een passend voorstel.

Persoonlijk advies aan huis?

AFSPRAAK MAKEN